Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ny flyttar jag!!!! 👋🏽

Heeej vänner!

Här har varit tyst ett tag och det har självfallet en anledning! Jag har trivts sååå himla bra här på Metro Mode men nu är det dags för mej att testa vingarna någon annanstans! Va inte oroliga, jag ska fortsätta blogga 😍 Förstår att ni har saknat mej!

Nu flyttar jag! Min nya bloggadress hittar ni här nedan! Vi säger tack till Metro Mode för en fantastisk tid och hej till…..

Fiaanderberg.baaam.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Sophia Anderbergs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!