Även kallade krumelurer va dessa bland de bästa pannkakorna jag har smakat!
Normalt vis fyllda med massa socker och bjuder på en smak av vanliga pannkakor och av nygräddade munkar! Ja jag var ju tvungen att kasta ihop ett liiite nyttigare recept av dom!:)
Krumelurer
Cirka 6 stycken
1 dl sukrin från NutriNick (ersätter 1 1/2 dl strösocker)
1 msk vaniljpulver
2 msk bakpulver
2 dl grahamsmjöl
2 dl rågmjöl
2 ägg
1 1/2 mjölk
Gör såhär:
Blanda samtliga torra ingredienser i en bunke! Hetta upp en panna med ganska mycket smör!
Tillsätt ett ägg åt gången och rör om! Till sist tillsätter man mjölken och blandar och klickar sedan ut 3 st krumelurer i stekjärnet. Stek på båda sidor tills dem fått en gyllenbrun färg. Rulla sedan i sukrin direkt efter stekning för att sukrinet ska fastna! Garnera med sylt 🙂
Mums!!