Bakade dessa i förra veckan och tänkte bjuda ER på receptet!!
Åh dessa blev så goda! Bottnen blev inte torr och frostingen perfekt! Så gott 🙂
Kiwi/Limerutor
Limebotten:
3 ägg
4 dadlar
1 tsk bakpulver
3 msk kokosmjöl
1 lime ( saft och rivet skal)
1 tsk fibersirap
Kiwifrosting:
2 msk Philadelphiaost
1 st kiwi
2 msk sukrin
Gör såhär:
Sätt ugnen på 175 grader!
Vispa äggen hårt i en bunke. Mixa dadlarna och fibersirapen separat till en smet! Häll över dadelsmeten och vispa ihop allt! Tillsätt sedan mjölet, bakpulvret och limen (saft + skal).
Grädda i ugnen i cirka 20-25 minuter! Låt svalna!
Undertiden blandar du 100g Philadelphia ost och sukrin till en krämig smet. Smeta över frostingen på den svalna kakan. Skiva kiwin och lägg på kakan och frostingen.
Förvara i kylen någon dag, annars i frysen.