Goooood eftermiddag hjärtisar!
Dessa är ett måste att bjuda på till andra adventsfikat på söndag! Sååå goda och jag älskar verkligen minten från mariannekarmellerna.
Ska helt klart fortsätta baka med mint!!!! MUMS!
Ni får njuta av dessa godingar medans jag bakar på Spis&Deli ikväll 🙂
Mariannetryfflar
1/2 dl grädde
20 st mariannegodisar
50 g mörk choklad
1 tsk smält kokosolja
Gör såhär:
Krossa mariannegodisarna med mortel eller med stavmixer.
Koka upp grädden i en kastrull och ta av från plattan så fort den börjar koka.
Lägg i chokladen och låt den smälta under omrörning.
Häll sedan i mariannegodiset och oljan och rör om till en smet.
Ställ i kylen i några timmar, jag hade min inne över natten.
Använd en tsk för att måtta upp i stora tryfflarna ska bli, jag tog en tesked per tryffel och rullade dem sedan till bollar och sist i lite kakao.
Förvara kallt i kylen.