Recept: Bananchoklad chiapudidng

DSC_2920

DSC_2940
God morgon härliga fredag!

Vi är uppe i ottan för att åka och besiktiga bilen, HEJJA SMY! Måtte du hänga med några år till. Får seriöst separationsångest över att tänka tanken att inte ha min lilla nyckelpiga kvar!
Sen då? Ja du 🙂 Det blir en runda till Helsingborg för att hälsa på bästa Maria som jag inte har träffat på sjukt länge! MYS.
Sen lite planering med Hannah och lite mys ikväll 🙂
Vad ska ni göra? Några speciella planer till fredagsmyset? 🙂

Denna goda frullen gjorde jag i onsdags morgon, så god smak blev det, älskar kombinationen av banan och choklad 🙂 MUMS. Jag drack också varm oboy till. Kan inte minnas när drack oboy senast alltså men sååååå gott 🙂
Testa, den blir nog som godaste om ni gör den ikväll och låter den stå över natten till morgondagens lördagsfrukost.
DSC_2933

DSC_2946

DSC_2949

Bananchoklad chiapudding

2 1/2 dl naturell yoghurt
1 ekologisk banan
2 msk kakao
3 msk chiafrön
1 tsk honung

Gör såhär:
Mixa mjölk, banan, kakao och honung i en mixer tills den blir slät. Tillsätt sedan chiafröna och rör om.
Låt stå i kylen i minst 2 timmar (gärna över natten).
Toppa sedan med lite banan, kokos och lite lite kanel.
MUMS!

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!