Hej älsklingar!
Hade en riktig hemmadag igår, handlade, bloggade, bakade och förberedde lite inlägg framöver.
Baket är ju det som tar mest tid, skönt att storbaka lite när man har tid så man har laddat upp med lite recept och portionera ut här på blogga 🙂 För jag vet ju att ni gillar mina recept 🙂
Så igår testade jag småkakor. Har haft lite svårt att få dem riktigt krispiga och crunchy men dessa blev fantastiska 🙂 Plus att det endast krävs 4 ingredienser för dessa godbitarna 🙂
Honungskakor
Ca 5 st
1 dl havremjöl (mixa fiberhavregryn i en matberedare till mjöl)
1 msk honung
2 tsk rumstempererat smör
1 kryddmått vaniljpulver
Gör såhär:
Sätt ugnen på 150 grader.
Blanda havremjöl och vaniljpulver i en bunke.
Smula sedan ner rumstempererat smör och häll ner honungen och blanda till en deg.
Rulla till bollar och tryck sedan ut till kakor på en plåt med bakplåtspapper.
Låt gräddas i 10-14 minuter men håll koll så de inte bränns. En lätt gyllenbrun färg önskas 🙂
Som pricken över i:t smälte jag lite choklad och ringlade över. MUMS!!