Hej älsklingar! Lite dålig update på bloggis igår, så blir det ibland!
Va hemma hos lillebror heeela kvällen i tisdags, åt kebab och kollade AIK-Hammarby, jösses vilken match! Jag var alldeles för uppspelt över lag jag inte ens bryr mej om 😉 Men härlig stämning med derbyn så, nästa gång hoppas jag befinna mig på plats, något alldeles extra 🙂
Hörrni, jag har ett recept till er ikväll! Tryfflisar!! Jag vet avokadon skrämde mej också men jag säger bara mmmmmm, mmmmm, mmmm! Dom blev fantastiska! Jag skulle ljuga om jag sa att man inte känner avokadon, för det gör man! Men inte alls på det sättet! Mer än krämig, len smak ihop med honungen och kakaon!
Testa vettja 🙂 Och gillar ni inte dom, ge bort dom till någon ni inte gillar 😉
Chokladtryfflar med avokado
Ca 5-6 st
2 st mogna och skalade avokados
2 msk kakao
1 msk honung
1 krm vaniljpulver
Gör såhär:
Mixa avokadoköttet tillsammans med de andra ingredienserna i en matberedare eller med en stavmixer. När smeten är klar ska den vara slät och klumpfri.
Låt sedan stå några timmar i kylen, helst över natten så den hinner fasta till sig!
Rulla sedan till mindre bollar i kakao och kokos och förvara i kylen.
Sååå goda, jag lovar 🙂