I samarbete med Nick´s.
God eftermiddag fina ni!
Minns ni de där tryfflarna jag nämnde att jag bakade till mormor och morfar när jag skulle dit och tacka dem för allt de hjälpt mig med? Minns inte om jag sa det men jag glömde dem sen hemma och fick käka upp alla själv. Vilket inte gjorde något för de är verkligen svingoda.
Anyways, det jag ville komma till va att här kommer receptet. Perfekt att baka nu i juletider också 🙂
Mint och Romtryfflar
1/2 dl grädde
1 msk smör
160 g mörk steviachoklad
Mintarom
Romarom
Gör såhär:
Koka upp grädden och ta bor den från plattan. Bryt ner chokladen i grädden och låt sen smältan under omrörning. Tillsätt smöret och låt även det fördelas.
Dela sedan på chokladsmeten i två olika skålar och tillsätt mintarom i ena och romarom i andra, efter önskad smak.
Låt stelna i kylen och ta sedan ut dem och forma dem till bollar och rulla romtryfflarna i kakao och minttryfflarna i sukrin melis.
Magiskt goda!