Godmorgon favoosar.
Hur är läget? Haft en fin helg hoppas jag som vanligt? Min var riktigt kanon! Men mer om det senare med lite bilder och så 🙂
Gillar ni chiapudding eller hur är läget med det? Vet att många tycker det är lite halvgott medans många bara totalälskar det 🙂 Jag har hemligheten till hur man gör den, att den blir god och hur den faktiskt går snabbare att göra. Så att man liksom slipper ha den i kylen över natten (även om det såklart är vääääääldigt smidigt att göra den kvällen innan så den bara är färdig att käka liksom)
Eller har ni kanske något tips till mig? 🙂 Smaksättning eller så, bring it ! Här kommer mitt recipe iaf 🙂
Snabb chiapudding
2 dl valfri mjölk
2 msk chiafrön
Valfritt: 1 msk honung, eventuellt smaksättning med kryddor eller liknande
Gör såhär:
Vispa ihop mjölken och chiafröna tills mjölken börjar skumma, vispa då lite till så att chiafröna fördelas. Ställ in i kylen någon timme och rör om lite i mellan medans chiafröna sväller.
Ta ut och käka med valfri topping!!! 🙂
PUSS!