Känslostorm och mens ??

Heeej fina ni!
Lite uteblivning bloggning igår, jag kände att det behövdes. Sen hanns det dessutom inte med riktigt, men vafan , lite semester ska en väl ha!?
Här händer det inte jättemycket, mer än att vi har det helt fantastiskt !! Vilken semester! Vi har en sett ett moln på himlen sen vi kom hit. Vi solar, barnen är glada, vi badar, vi äter, vi promenerar, vi skrattat tills tårarna rinner och sen sover vi… För att sedan göra om dagens förlopp ännu en gång. Som jag njuter, detta är helt klart semester för mig.

Under de två senaste dagarna har jag fått kämpa lite med mina känslor. Jag blir så otroligt sentimental när jag har mens ( jajemän, mensen kom lägligt nog i onsdag) . Flera infall där jag kastar mig runt halsen på Rasmus och överöser honom med kramar och pussar, bara för att känslorna liksom svämmar över, jag kan inte hantera dom. Tårar som börjar rinna vid poolen helt utan anledning och en lite småjobbig ångest över något som jag inte kan placerar ligger och maler i magen. Detta är ju självklart ett vanligt problem under mens och Rasmus börjar se ett mönster med mig. Vi har ju trots allt varit tillsammans i 7 månader nu och han märker när dessa känslovågor skummade av ångest, rädlsa och kärlek kommer.
En sån enorm kärlek till människan som dagligen gör mig så otroligt lycklig och som flera gånger om dagen är anledningen till mina gapskratt och glädjetårar. Rädsla och ångest över att bli lämnad av samma person. Det kanske inte är så konstigt egentligen med tanke på… jaaa livet. Men ändå. Det som behövs är kärlek och lite extra bekräftelse bara, då lindras all rädsla och ångest med bomull.
Livet för en känslomänniska skulle man kunna säga ? Jaja, nu rinner det tårar igen, nu ska jag kila ner till poolen och fortsätta böla där förmodligen ?

Då detta var ett otroligt varierat inlägg om känslor så får ni några otroligt varierande bilder från Rhodos ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Låter helt underbart ? Bortsett från ångesten då. Men tur du har en så fin kille som förstår ❤

  Ida 2018-07-06 19:35:41 http://onlyonewaytogo.blogg.se
  Svara
 • Älskart! Skulle vilja träffa dig! Av många anledningar! ? har en del att dela, tror jag!

  Angelica 2018-07-06 18:49:14
  Svara
 • Jag blir exakt likadan när jag har ägglossning. Ångesten och oron kommer då som ett brev på posten. Skönt å läsa att att jag inte är ensam, man känner sig ju lite små knäpp när man kan börja gråta för ingenting helt plötsligt ??

  Maria 2018-07-06 09:36:52
  Svara
 • Skönt att höra att man inte är den enda. Blir likadan när jag har mens. Ha en bra semester.
  Kram

  Jossan 2018-07-06 09:04:20
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!