Oh Greece, I LOVE YOU ❤️

Heej hörrni!

Ledsen för dålig uppdatering, jag har verkligen försökt ha mobil/datorfritt så mycket som det har gått. Det har varit välbehövligt att komma igång jobbet lite, även fast jag älskar mitt jobb och att jag kan jobbar vart som helst, är det skönt att ibland unna sig att inte kliva upp klockan 06 för att hinna blogga innan man ska ner till poolen ?

Igår hade vi en underbar dejtnight, bara jag och Rasmus! Vi åt på en fantastisk restaurang som jag lovar att tipsa om när vi kommit hem. Jag hade på mig pärlan nedan, HUR FIN!?  Älskar ärmarna på den!

Imon blir det hemfärd efter en så härlig vecka! Lovar att uppdatera er mer och massa mer bilder kommer ?  njut av en underbar lördag!

Jumpsuite här (klick!) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!