God förmiddag kompisar och god förmiddag soliga söndag. <3
Vilken helg det har varit, det känns som jag har ätit och druckit mig igenom hela helgen typ 😉 Underbart, inte sant!? Vaknade upp med en jäkla träningsvärk i röv, baksida och framsida lår samt rygg och handled efter rensning av ogräs i två timmar igår. Jag visste att jag idag skulle känna muskelgrupper jag inte visste jag hade 😉
Meeen till något betydligt mer roligt än ogräsrensning. Nämligen livets Pizza. Vi har ätit på stans godaste pizzeria den senaste veckan. Den första pizzan jag åt heter Dolce och efter att ha ätit den två gånger kan man inte annat än att älska kombon. Den fick bidra till en liten del av den Tapas jag slängde ihop i fredags när min lillebror kom på spontanbesök. Nämligen en pizza med Chevré ost, valnötter och honung! Skulle toppats med Ruccola men den glömde jag givetvis. Inte grät jag för det, den var magisk!! Porslinet som många av er undrar över är köpt på Gekås i vintras! <3
Hemmagjord Pizza med Chevré, valnötter och honung!
1 färdigt pizzakit
2 paket Mozarella
1 bit Chevróst (valfri mängd beroende på önskad smak)
Valnötter (Valfri mängd)
Honung( Valfri mängd men jag kan säga en sak, det kan INTE bli för mycket!!)
Ruccola
Gör såhär:
Sätt ugnen på 250 grader. Toppa pizza degen med tomatsås, bitar av mozarella och valfri mängd Chevréost beroende på önskad smak. Grädda i mitten av ugnen tills osten blivit gyllenbrun och degen lite knaprig, håll koll så den inte bränns. Toppa sedan pizza med valnötterna, ringla sedan över honung och lägg till sist på Ruccolan. Låt svalna lite innan servering. Så otroligt gott!!!