Neeew hair! ?

Före|| Efter

Heej och glad fredag mina kära vänner! Hoppas ni känner den härliga fredagskänslan i kroppen, den är ju så underbar ?

I morse ställde jag klockan, första dagen på mycket länge! Det var äntligen dags för ett besök hos min bästa Victoria, min bästa frisör. Hon som har fått mig att säga ”jaja bara klipp, det blir nog bra” och testa färger i håret hej vilt. Från att aldrig vågat varken klippa eller färga till att gå till henne och numera våga allt, hon äger! Så bor ni i Halmstad, klipp er hos Victoria på Lilla salongen! Hon äger ?

Idag blev det en rejäl bit på längden! Och skönt var väl det, der hade hunnit bli rätt långt och även slitet. Men också mycket tjockare! I början av graviditeten tyckte jag att jag tappade massor med hår men det har stannat av nu och snarare tjockat på sig ordentligt! Man får njuta så länge det varar, lär ju försvinna när ungen är ute igen 😉

Der blev också en ny färg! Jag har kommit fram till att jag trivs bättre i de mörkare tonerna så idag blev det en favorit i repris, en röd/violett kombo! Älskar det! ?

Nu ska jag sätta mig och förbereda mig inför ett spännande möte som jag kommer kunna berätta imon! Ni som älskar att hänga med i min graviditet kommer älska detta 😉

Puss och trevlig helg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!