Dags att fira semester igen ?

Hej goingar och glad fredag till er! Här är det inte vilken fredag som helst, det är nämligen dags för Rasmus att gå på semester ?

Vilken underbar känsla det är. Som när man va barn och skulle gå på sommarlov, den där pirriga känslan i magen som bubblar upp i hela kroppen. Wow! Den kan jag känna även fast jag själv inte ska gå på semester! Haha ? Då är man verkligen tillfreds med sitt liv, om man liksom kan känna den ändå.

Förra året packade jag picknickkorgen med massor av godsaker och överraskade honom med en underbar picknick ute i grötvik! Italienska mackor, chark, kex och ost, chips och snacks. Vilken kväll.

Ikväll hoppas jag att vi får till något liknande, men förmodligen hela den ansträngningen för det orkar jag helt enkelt inte idag. Blir förmodligen att köpa med en pizza eller chark men det är minst liks härligt det. Ikväll bör det nog av ut till Påarp och stranden nedanför vårt kommande boende för att fira… Wow! Livet är fan underbart ?

 

Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!