Min morgonrutin med kristaller ?

God kväll på er fina ni! Hoppas ni har haft en riktigt härlig onsdag ?

Ni är många som har efterfrågat min morgonrutin nu sen jag började med mina kristaller och jag förstår er. Det är enormt rogivande och så inspirerande inspirerande.

Mitt intresse för kristaller går väldigt långt tillbaka i tiden. Min gammelmormor Ingrid trodde stenhårt på kristaller och hon berättade mer än gärna för oss om dem och deras betydelse. Men hon va noggrann med att vi aldrig fick röra dem, då kunde de nämligen förlora sin kraft.

Sen dess har intresset lite försvunnit, tills jag hittade ett underbart konto på instagram, @ohlamoon, som inspirerade mig till att börja använda mig av dem. I samband av det hittade jag också de kristaller som min gammelmormor gav mig för många många år sen och insåg hur lycklig jag är som sparat dom. Numera är dem en del av mitt vanliga liv. Jag har exempelvis min aventurin i plånboken, ett yoniägg av rosenkvarts och mediterar med mina andra. Hur ser då min rutin ut?

Lite olika men oftast såhär:

1. Jag börjar alltid med några djupa andetag för att komma ner i varv. Innan jag sätter mig till rätta har jag alltid plockat fram min tacksamhetsdagbok, min kortlek från @ohlamoon, samtliga av mina kristaller, min planera för din lycka bok och en färgglad penna.

2. Efter jag tagit några djupa andetag tar jag fram min kortlek, blundar och drar ett kort. Kortet jag dragit blir som mitt mantra för dagen. En påminnsele i livet liksom.

3. Därefter väljer jag kristaller, ibland utefter hur jag mår och vad jag känner att jag behöver hjälp med just denna dag, men ibland utefter kortet jag har dragit. En kristall som har lite av en koppling till kortet.

4. Därefter kör jag meditation i några minuter. Jag klockar inte utan kör så länge jag känner och så länge jag kan. Ibland ber jag de kristallerna jag valt ut om hjälp. Alla kristaller är ju bra för olika saker så här behöver man vara lite påläst kring dem olika för att vet vad man behöver. Ibland håller jag dom bara i handen utan att be dem om något. Jag avslutar alltid meditationen med 3 tack.

5. Efter meditationen skriver jag i min tacksamhetsdagbok, några rader om vad jag är tacksam för i livet helt enkelt ?

6. Sista steget i hela rutinen är att planera upp min dag i Planera för din lycka-boken ?

Jag älskar denna stunden på dagen och det är något jag prioriterar otroligt högt. Så fort Ingrid sover på morgonen/förmiddagen går detta före allt! En stund för bara mej som jag verkligen behöver. Just nu är min hjärna otroligt stressad och jag har svårt att komma till ro ? Vissa dagar går bättre, vissa dagar går sämre men jag gör det alltid. För jag mår alltid så mycket bättre efteråt.

Så, det va lite om min morgonrutin och hur jag använder kristallerna ? Skulle ni vilja ha ett mer ingående inlägg om kristallerna i sig, mina favoriter, deras betydelse? Släng iväg en kommentar i så fall ?

Puss & Kram!!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
33kommentarer
 • Mycket intressant läsning. Har fått upp ögonen för detta. Jag tycker det låter intressant med kortleken, men kan inte hitta den i shopen, vet du om den finns hos dem eller om den kommer in igen? Behöver en boost i min vardag känner jag, i småbarnssnurret?

  Lisa 2019-08-22 21:58:57
  Svara
 • Ja gärna mer info om kristaller ?

  Linda 2019-08-19 16:01:39
  Svara
 • Det vore roligt med ett sånt inlägg!??☀️

  Anna 2019-08-16 18:04:07
  Svara
 • Åh men jaa! Jag trodde du skulle ta in det här med! Har ju varit så taggad på detta inlägg samt om de om kristallerna. Kan inget om detta men älskar att läsa glädjen i det du skriver ?

  Johanna 2019-08-15 22:44:05
  Svara
 • JA TACK !! ?? hade varit så intressant, främst dina ärvda kristaller ?

  Catharina 2019-08-15 21:41:36
  Svara
 • Men JAAAA! Du har, bland annat, inspirerat mig att öppna en dörr som länge har stått på glänt med nyfikenheten på kristaller och hur de kan hjälpa oss, så gärna fler inlägg om detta ?
  Tack för all inspiration du ger, varje dag ?

  Elin 2019-08-15 13:50:22
  Svara
 • Jag skulle gärna veta lite mer om kristallarna. Det är intressen som kommer alltid tillbaka när jag behöver styrka, ro, balans i livet. Men jag vet inte så mycket om det.
  Mitt mål till hösten är att hitta en bra morgonrutin med meditation. För det är sant att man mår så mycket bättre efteråt. Jag saknade det under sommaren…
  Tack för att dela med din rutin ??

  Veerle 2019-08-15 12:08:24
  Svara
 • Skriv gärna ett inlägg! Du inspirerar andra! Jag har själv kristaller och stenar och gör egna armband, örhängen och smycken! Så roligt att bära och komma till ro med kristallerna och stenarna! Skriv gärna om hur de renar din kristaller och fyller på med energi ??❤ Ha en dag! Du är magisk!

  Patricia 2019-08-15 08:28:09
  Svara
 • Så intressant att läsa eftersom jag precis har börjat använda kristaller. Jag vill gärna läsa ett mer ingående inlägg om kristallerna, vilka som är dina favoriter och deras betydelse.

  Ida Lindborg 2019-08-15 07:28:04
  Svara
 • Så spännande ?
  Skulle gärna vilja lära mig mer om detta. O behöver det. Gör gärna fler inlägg. ?
  Tack för att vi får följa dig o din fina Instagram. Det ger så mycket.❤

  Sandra 2019-08-14 23:45:25
  Svara
 • Ja jag vill jättegärna ha ett sådant inlägg om kristallerna ?

  Lova 2019-08-14 22:34:54
  Svara
 • Ja, gärna mer inlägg om kristallerna!

  Mia 2019-08-14 21:57:57
  Svara
 • Skulle gärna läsa ett längre inlägg om kristallerna! ?

  Sara Olsson 2019-08-14 21:11:45
  Svara
 • Åh tack för en härligt inlägg ❤️ Läser gärna mer!

  Susann 2019-08-14 21:04:17
  Svara
 • Jag skulle gärna höra mer om kristallerna och deras betydelse ??? Det låter lite intressant detta tycker jag ☺️

  Jessica 2019-08-14 20:55:31
  Svara
 • Men ja, så mycket du vill dela??✨

  Louise 2019-08-14 20:53:25
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!