Detta har mina matlådor bestått av hela veckan, att husmanskost ska vara så svårt att göra? Eller svårt, jag är riktigt kass på det i alla fall!
Men denna gången lyckades jag ordentligt, nötfärsbiffar med kokt potatis, skysås och morötter!
P gillade det också, säger han i alla fall!
Verkligen ett tips för era kommande matlådor, själv ska jag foodpreppa imorgon igen, har dock inte bestämt mig för vad, en favvo i repris i några dagar till kanske?:)
Biffar är svårt tycker jag och mitt tips är, KRYDDA SATAN! Och när du tror du har kryddat för mycket, ja då ska du krydda lite lite till ð
Till dessa biffarna hade jag 1 kg nötfärs, 1/2 lök, 2-3 vitlöksklyftor, salt, peppar, chillikrydda, matlagningsmjölk från oatly och 2 ägg!
Blanda allt och stek i panna eller ugn!
KRYDDA KRYDDA KRYDDA!!