Ja förutom att den inte blev så kladdig så va den ändå grymt god! Jag tror ärligt talat jag hade den för länge i ugnen, eller vad kan det annars berott på?
I vilket fall som helst kan man också göra smeten och äta bara smeten direkt ur skålen, det är nästa godare 🙂 Det är min rekommendation 😉
Glutenfri kladdkaka
1 dl kakao
1 dl kokosmjöl
100 gram smör
3 ägg
1 dl sukrin
1 tsk vaniljpulver
Gör såhär:
Sätt ugnen på 175 grader.
Börja sedan med att blanda äggen och sukrinet.
Blanda sedan ihop de torra ingredienserna i en annan skål. Smält sedan snöret och häll över det i äggblandningen, blanda efter det ner mjölblandningen och vispa ihop allt till en slät smet.
Grädda i ugnen i cirka 15 min, men kanske 10 är bättre för att få sen kladdig?:)
Eller ja, ät smeten rakt upp och ner 🙂