Och till efterrätt igår (som vi lyxade till det med) blev det……….
Japp en favvo som man kan variera i oändlighet, kalddiskakis:)
Vill ni ha receptet? Klart ni vill!
Mina kladdkakor är väldigt intressant, eller så är det min ugn som är väldigt intressant. 10 minuter och den blev skit kladdig, 20 minuter och den blev en torris! Japp, 15 minuter kanske blir lagom nästa gång. Dock ser jag liksom folk som har inne sina i 25.30 minuter, herregud då skulle mina bli som svampar ð haha. NI ser ju skillnaden på bilden nedan! Aja, satsa på 15 minuter så blir det bra….
Ännu ett misslyckande i köket men det ska man väl dela med sig av det också? ð
Fias proteinkladdkaka med dadelkräm
(som by the way blev väääldigt kladdig och fuuul, men väldigt kladdig och goood) ð
2 ägg
1 dl mjölk (vill man inte ha den lika rinnig som jag så kan man ta bort mjölken)
4 msk kakao
1 tsk bakpulver
1 skopa kladdkakeprotein från tyngre (kan uteslutas)
1 msk sukrin
Dadelfyllning:
6 st färska dadlar
1 msk fibersirap från NutriNick
Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ägg, sukrin och mjölk ordentligt. Tillsätt sedan bakpulver, protein och kakao och vispa till en tjock smet.
Mixa dadlarna och fibersirapen till en smet i separat bunke. Tillsätt lite vatten om det behövs.
Häll ner dadelkrämen i chokladen och blanda ordentligt. Grädda i ugnen 15 minuter.