ÄNTLIGEN! Jag har haft så svårt med tryfflar. Dom blir liksom inte fasta. I dessa testade jag att ha ii lite smör, ska testa med kokosolja också och se om jag kan få till det. Tills dess, testa dessa.Så goda:)
Pepparkakastryfflar
Ca 12 st
1/2 dl kokosgrädde
20 g smör
50 g mörk choklad, minst 70 %
2 tsk pepparkakskrydda
Kakao till garnering
Gör såhär:
Smält smöret i en kastrull och tillsätt sedan kokosgrädden och låt koka upp.
Ta bort från plattan och lägg i chokladen under omröring till den smält och det blivit en smet. Tillsätt pepparkakskryddan och rör om.
Låt stå i kylen i några timmar till den stelnat. Ta sedan ut smeten och for sedan smeten till valfri form. En tesked med smet per tryffel tyckte jag blev lagom storlek. Rulla i kakao och förvara sedan i kylen 🙂