Tuddeeeeloooo snyggingar!
Kikar in med ett litet recept till er denna afton.
Slängde ihop dessa samtidigt som jag gjorde mina coconut icecream bars i förra veckan. Perfekt att ha i frysen.
Plus att jag verkligen älskar att göra min egen choklad numera! Såå gott och betydligt bättre än att köpa choklad. Ni vet väl om att choklad (rätt choklad) är nyttigt!! Jo då, kakao är sprängfyllt med antioxidanter och liknande. Det går ju att variera i oändlighet också 🙂
Minns ni pralinerna jag gjorde i julas? Detta blir nästan samma sak 🙂 Mina praliner har ni annars här 🙂
Chokladbräck
1 dl kokosolja
4 msk kakao
1/2 – 1 msk honung beroende på hur sött man vill ha
Topping:
Russin
Flingsalt
Cashewnötter
Funkar också med gojibär, annan torkad frukt och nötter, kokos med mera
Gör såhär:
Smält kokosoljan i mikron och blanda sedan ner honung och kakao. Rör om till en slät, rinnig chokladsmet och smaka av om mer eller mindre av något behövs.
Häll sedan över smeten i en liten form klädd med bakplåtspapper och toppa sedan med valfri topping.
Låt stelna i frysen i någon timme och förvaras sedan i frysen.