Sconesfrukost

DSC_19881 (8)

DSC_19781 (1)

Glad fredag pussgurkor!
Hoppas ni alla mår bra:)
Tidsinställt inlägg idag, underbart skönt att den funktionen finns! Då kan jag ju bjuda er på härlig läsning även fast jag inte kanske ha tiden att blogga just då 🙂

Bjöd Patrik på sconesfrukost i lördags innan han skulle jobba. Har ni hunnit baka dom än? Annars tycker jag verkligen ni ska göra det i helgen, då har man ju oftast tid att baka och bjuda på nybakat till frukost 🙂

DSC_19781 (4)

DSC_19881 (10)

DSC_19881 (17)
Den söta thekannan är köpt på TGR! ÄLSKAR DEN 🙂
Recept på scones fick ni tidgare i veckan, närmare bestämt här 🙂
Vill ni gå all in rekommenderar jag pepparkaksgranolan ihop med lite grekisk yoghurt, recept här🙂

Ha en fin fredag fina ! <3
PUSS!

Adventspynt

Jag adventspyntade som sagt igår! Så mysigt! Gillar verkligen ljuset från adventsstjärnorna och levande ljus överallt.
Jag har inte direkt haft någon motivation till att inreda den senaste tiden. Därav har mycket varit lite halvgjort i lägenheten men nu har jag börjat pyssla så smått.
Ska hämta vår fåtölj ikväll som har stått hos Ps bror i över ett år. Vi förvarade den lite där medans vi va i Asien förra året och sen har den liksom aldrig kommit hem igen 😉 Men nu ska den få en mysig läshörna där den ska bo och massa bilder ska upp. Har framkallat massa bilder som ska upp i sóvrummet och så 🙂
Har ni blogg? Länka gärna i kommentarerna så jag kan gå in och hälsa på er 🙂

PUSS!!

DSC_1990

DSC_1991

DSC_1994

DSC_1996

DSC_1999

DSC_2003

DSC_2011

senaste från Mode

Recept: Chokladkolafudge

DSC_2018

DSC_2019

DSC_2024
Hallå snyggingar! 🙂
Här dyker jag in med ett litet recept som verkligen lyckades, en kombination av fudge och kola som blev helt magiskt god:)
Tycker absolut denna ska bakas innan söndag då det är första advent, perfekt att ge bort som gåva eller smaska på själv:)
Här kommer receptet.

DSC_2030

DSC_2038

Chokladkolafudge

1 dl socker
2 msk honung
1/2 dl fibersirap från NutriNick (denna tycker jag ALLA ska ha i sina skafferi, en gudagåva)
40 g mörk steviachoklad från NutriNick (Funkar såklart med annan choklad också)
1 1/2 dl grädde
3 msk kakao
3 msk smör

Gör såhär:
Blanda allt förutom chokladen i en kastrull och låt koka upp.
Sänk sedan värmen och låt små koka i cirka 25-30 minuter, rör om ibland och håll koll så det inte bränns.
Testa sedan att hälla smeten i ett glas med lite kallt vatten, som ett kulprov. Smeten ska inte gå att rulla men den ska liksom bli fast i vattnet.
När den är det tar du av kastrullen från plattan och blandar i chokladen, låt den smälta.
Klä sedan en matlåda/bakform i bakplåtspapper och låt svalna i kylen.
Skär sedan upp i rutor. Jag virade även in mina i bakplåtspapper så det blev som små kolor 🙂
Förvaras i kylskåpet.

På väg Malmö

Tjohoooo. Lyckan som uppstår när man testar ett recept för första gången och det bara blir så jäkla grymt!
Japp, thats me today!

Tog sovmorgon imorse och körde sedan ett pass för rumpan på gymmet, underbart att träningsglädjen för gymmet kommit tillbaka lite, även om jag tänker fortsätta med mina intervaller också såklart 🙂
Efter det har jag bakat, chokladkolafudge för den som undrar, sen jobbat lite hemifrån, bloggat, planerat, varit på plantagen, ÖB och rusta med Emma, pyntat hela lägenheten inför advent och jul och nu är vi på väg ner till Malmö för att se Paris-MFF i CL ikväll. Zlatan har ju hyrt hela stora torg så detta får man ju inte missa! 🙂

Lägenheten är såååå mysig nu! Stjärnor, ljus och adventsljus! Massa mys 🙂
Har ni börjat pynta?
En kass bild ifrån sovrummet får ni iaf av mig 🙂
image

Hoppas ni har en fin kväll 🙂

PUSSSSSSSSSS!!!!

Psssssst. En liten försmak på kolafudgen nedan;)
DSC_1993

Recept: Chiapudding med pepparkakssmak

DSC_2012

DSC_2004

DSC_1999

DSC_1994

DSC_1990
God morgon.:)
Ja jag vet,jag bakar endast med pepparkakskyrdda nu 😉 Man kan tro det iaf.
Men det blir ju så galet gott 🙂
Har ni kanske något ni har bakat inför julen som blir sådär galet gott så tipsa gärna:)

Chiapudding med pepparkakssmak
1 port

2 1/2 dl valfri mjölk
3-4 msk chiafrön
1/2 – 1 tsk pepparkakskrydda

Gör såhär:
Blanda ihop allt i en skål och förvara i kylen i minst 2 timmar, funkar över natten också (den blir som bäst då).
Servera sedan i glas eller skål med banan, jordgubbschiasylt och lite pepparkaksgranola 🙂

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!