Treatday, cheatday, ätardag…

Behövs eller behövs inte? Man gör som man vill svarar jag på den frågan!

 Det är såå olika men för mej har det varit otroligt nödvändigt sen jag började min viktresa förra året! För att kunna kontrollera själv och inte återgå till gamla rutiner. Unna din kropp och själ gotte likaväl som du unnar den träning! Unna din kropp välmående! 
Mitt mål med denna resan är bland annat att kunna känna en sån trygghet i mej själv och i min kropp att inte behöva ha någon treatday! Jag vill kunna känna att jag kan äta vad jag vill när jag vill, oavsett dag och tid! Med måtta såklart! För saken är den, man går inte upp i vikt pga av att äta godis någon gång ibland!!! Jag vet ju det, det säger sig självt! Du går inte ner 10 kg bara för att du äter en sallad liksom, då går du heller inte upp i vikt av att äta lite gotte ibland!! 
Så vad jag vill ha sagt med detta ä ; glöm inte bort att unna er det ni totalälskar mest av allt i hela världen ibland! Ät pizza, ät godis, ät glass, drick läsk, ät en kladdig kladdkaka om du känner för det, drick ett glas vin eller varför inte två? Och gör det med stolthet och njutning för vet du vad, det är du värd!!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!