Inspiration

Igår fick jag ett så underbart mail, från en tjej som jag varken känner eller någonsin har träffat, men hennes ord värmde något fruktansvärt! Hon berättar att hon av en ren slump halkat in på min instagram och ville bara berätta för mig att hon tycker jag har gjort en grym resa och att jag är en förebild för henne.
 
Jag? Förebild, tänkte jag samtidigt som glädjertårarna faktiskt kom!

 

Varför tränar jag egentligen? Varför gör jag den här resan som jag gör?
För att det får mig att må så otroligt bra! Så bra som jag mår nu, så bekväm som jag känner mig i min kropp har jag aldrig tidigare känt!
Men att kunna bli en förebild för andra männsikor, hjälpa andra att uppnå sina mål och må lika bra som jag själv gör just nu, det är något alldeles speciellt!
Jag vill kunna inspirera andra, jag vill kunna hjälpa andra att ta sig över den där apjobbiga gränsen som alla kommer till efter ett tag!
Jag vill att mina bilder, mina recept, min mat och min träning ska kunna motivera människor till att leva en mer hälsosam livstil och faktiskt bli tillfreds med sig själva för en gång skull.
För i slutändan är det ju det det handlar om! I slutändan handlar det inte om thighgaps, icke synliga valkar på magen, svält och annat.
I slutändan handlar det om att DU själv ska vara nöjd, DU själv ska känna dig tillfreds med din kropp oavsett thighgap eller inte. Alla är vackra, alla ska känna sig vackra!
 
Det känns underbart att jag i vår kommer att få utbilda mig till detta, jag kommer att utbilda mig till livsstilsrådgivare. Jag kommer att få jobba med att inspirera andra till en trivsam livsstil!
 
 
every day is a second chance
so just;
 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!