24 september är för mig ett lite speciellt datum! Lite som den 8 september är årsdagen för mig och min sambo så är detta årsdagen då jag började min resa!
För exakt ett år sedan stod jag framför spegeln och tog min första ”förebild”, för exakt ett år sedan bestämde jag mig för att behandla min kropp bättre, för exakt ett år sedan hade jag fått nog av missnöjjet jag kände!
Efter diverse dieter och annat strunt va jag bokstavligt talat SÅ TRÖTT PÅ SKITEN att jag bestämnde mig för att testa något annat!
Varför inte något så enkelt som att äta bättre och träna mer? 😀 En treatday i veckan fick det bli för jag menar, lite måste man ju njuta också 😉

Mitt mål var inte detsamma då som det är idag! Mitt mål var då att gå ner till 65 kg och inställningen jag hade då var att jag ALDRIG någonsin skulle sätta min fot på ett gym. Jag menar hallå, vad skulle folk tänka?
Jag var livrädd för vad folk skulle tycka och tänka. Vad gör hon här? Hon hör inte hemma här med den kroppen!
Men efter att kört cardio, intervaller, cardio intervaller, blandat med styrkeövningar hemma utvecklades mitt intresse för träning, hela jag utvecklades och målen ihop med det.
Mitt självförtroende, som i stort sätt alltid varit dåligt, kom som ett brev på posten och nervöst tog jag mig ner till Nordic Wellness och skaffade mig ett gymkort. Bästa beslutet ever och jag kunde inte bry mig mindre om vad folk tyckte och tänkte. Jag körde mitt race och inget annat!

Idag är jag cirka 10 kg lättare och har nått mitt mål, jag har nått 65 kg! Men idag spelar det inte så stor roll längre, den där siffran på vågen är egentligen ganska betydelselös! Nu strävar jag efter en stark och muskulös kropp som jag trivs i!
För mig behövde jag den där bearbetningstiden! Det är lätt för folk att säga att man ska skita i vad alla andra tycker och tänker.
Man måste ta saker och ting i sin egen takt och göra det som man själv känner sig trygg med, men det viktigaste är att utmana sig själv! Våga göra sånt som skrämmer dig! Jag vågade gå till gymmet, då vågar du det också!

Mycket kan förändras på ett år! Jag är samma glada, spralliga, omtänksamma Fialotta, det är ett som är säkert!
Men jag är en Fialotta med mer självförtroende, bättre självsäkerhet och självkänsla! Jag vågar säga vad jag tycker och jag har sagt nej till folk som inte kan acceptera min livsstil!

Det kanske låter som jag är helt färdig med min resa? Att jag kommit dit jag ska nu?
Nej nej nej, det här är bara början mina underbaringar! 🙂 Och vet ni vad det bästa är?
Den här resan vill jag resa för resten utav mitt liv! För det jag strävar efter är ingen destination längre, det är min livsstil och varför sluta med något som får mej att må så JÄVLA bra!!!!

Jag fortsätter med en treatday i veckan! Än så länge litar jag inte helt på mej själv och rädslan att falla tillbaka är fortfarande stor! Men som del i det stora målet har jag att en gång vara så trygg att kunna äta vad jag vill, när jag känner mej sugen, med måtta!
Man kan ju inte gå rundtur och längta efter lördag hela livet 😉

kram! 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!