som ett barn på julafton

 
Är det någon mer än jag som blir som ett barn på julafton på när det plingar till i mobilen att man har ett paket att hämta? 
Även om man vet vad det är och man själv är den som har beställt det så blir jag så överlycklig! 😀
Efter morgoncardio på gymmet i morse cyklade jag upp och hämtade ut grejer från nu3.se , massa massa ekologisk choklad, RAW bars och lakrits från Renée Voltaire 😀 Har aldrig testat något utav det innan så mega längtar till helgen nu så jag får ta mig ett smakprov från ALLT! Får bli en recension här på bloggen sen 😀
Skönt med ledig dag idag! Har som tradition att köra cardio på mina lediga dagar då jag kan ta den tid jag behöver till det! Idag körde jag 40 mina crossen och sen 20 minuters PW samt avslutade med tre övningar för magen!
Har ni testat att göra sidoböjningar med kettlebell? GÖR DET! Övningen är såå skön och ger grym träningsvärk samtliga som du tränar och stärker hela bålen, inte bara dem främre magmusklerna som oftast får jobba!
Tittar in lite senare med recept på min underbara granola!! 
kram.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!