Saturday mode

Nu har dragit på mej världens störst mjukisbyxor och myst ner mej framför datorn i sängen och precis käkat lunch! Jobbade 2,5 timme på förmiddagen, skulle egentligen jobbat till 15 men chefen lät mej sticka tidigare, Thank you for that 😀 Startade morgonen med en underbar PW, rest o treatday idag så att batterierna laddas ordentligt inför morgondagens ben/rumppass 🙂 Har blivit lite av en tradition för mej och P att köra ben på söndagar, har märkt stor skillnad på energi efter att jag käkat hyfsat mycket på lördagen!

Har tidigare varit väldigt besatt av min våg, kunde stå på den två gånger per dag bara för att kontrollera att jag inte gått upp! Inte hälsosamt för fem öre!
Efter att ha kört kostschema i tre veckor nu ställde jag mej på vågen igår och den visar samma stadiga siffra som innan! Här får jag ännu en gång bevisat för mej själv ATT MAT INTE ÄR FARLIGT!
Maria jobbar på att höja mig ännu lite till då jag fortfarande ligger på ett underskott, hoppas det ska ge mig ännu mer energi till att prestera bättre! 😀 

Det är väldigt intressant det här med mat! Har läst hur viktigt det är att käka mycket mat och en varierad kost! Musklerna behöver ju kolhydraterna som bränsle när man tränar och sen protein för att kunna repareras! Varför är man så rädd för det? 
– Ja den som det visste! Jag vet inte varför jag är så rädd men jag utvecklas varje dag som går! 
Jag älskar att träna, och att äta! Så det bästa är nog att göra både och!!:)

Förresten vann jag en låda questbars från questnutrition! Min bild blev uttagen och fick vara med i deras collage! 😀 Har aldrig vunnit något innan så YAAAAAAAAY 😀 Ren lycka!!

Njut av er lördagskväll!!! 
kram.Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!