Fitnessguru Delivery

I förra veckan hämtade jag ut ett underbart paket från fitnessguru med lite saker i som har fått smaklökarna att svimma typ!

Jag hade som sagt bara testat vassleprotein innan, strawberry white chocolate och den är jag helt försälskad i. Jag är ju lite av en sweettooth så älskar det mesta som är sött 🙂
MEN, alla mår vi bra av lite variation i livet så jag satsade på att testa en annan smak samt beställa portionspåsar i några smaker för att kunna utse min absoluta favvo!

Pistachio Coconut – Krämig och jättegod! Jag som älskar allt som har med kokos att göra och lite mer tropiska smaker föll för denna direkt, de små kokosbitarna gör det hela lyxigt!:D
5/5 i betyg från min sida! 😀

Chocolate Hazelnut – Jag säger bara O M G! En blandning av choklad och nutella kan väl egentligen inte slå fel någonstans? Mjuk i smaken och helt underbart chokladig! Är man en chokladig människa kommer man älska denna! Jag är att jag bara hade denna i portionspåse. Denna beställs i 1 kg nästa gång säger jag bara!
5/5 i betyg!!!!!

Kiwi Yoghurt – Sööööt och frukostig om ni förstår vad jag menar? Jättegod på morgonen och kan tänka mig att den är riktigt riktigt god att blanda i frukostgröten till exempel!
4/5 i betyg!!

Cappuccino – Även denna söööt och krämig! Tydlig smak av kaffe men jag själv som inte gillar mitt kaffe sött upplever denna som lite för söt för min smak!
3/5 i betyg!!!!

När det kommer till barsen är dom magiska allihopa 😀 Extra cred ger jag till chocolate crisp! Crispen är ju bara underbara! Coconut samt chocolate mint är också favvosar! Som sagt älskar jag allt med coconut flavour så bring on the coconuts!! I Asien ska jag överkonsumera allt som har med kokos att göra 😀 
Jag har också fått medskickat i mina paket kalorifria nudlar! Jag har testat att wooka mina med kyckling och grönsaker! Jag säger bara, Mhmmmmmm! Jättegott 😀 Tummen upp!!!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!