sundayfunday

Söndag igen och jösses vad fort veckorna går då! Det känns som mina veckor består av måndag och fredag typ, haha 🙂 Men ja, det är väl skönt det också, desto mindre skönt är det dock när man har en hel lägenhet att packa ner och man känner att tiden inte alls räcker till för allt man vill göra…

Gårdagen var mys! Blev inget jobba för min del (skulle egentligen jobbat extra).
Börja dagen med ett pass på gymmet, armar och rygg! Kände av en så konstig yrsel i slutet av passet som jag aldrig tidigare känt, kanske lik förbannat äter för lite?
Är inne i någon fas där jag är konstant hungrig, vad beror detta på? Beror det på att jag börjat bygga muskler och min förbränning har ökat?? Känns nästan som att det borde vara anledningen.
Kvällen avslutades med varma mackor och film. Har ni missat filmen Human Trafficking så måste ni se den, hemsk men så sevärd!!

Idag då? Började med ben på gymmet med P. Gick bra idag också och satte ännu ett PB i benpress, 120!!!! 😀

Resten av eftermiddagen har gått åt till handling och foodprepp. Här kokas det broccoli, mellisägg, det steks köttfärs och det kokas spagetthi! Älskar verkligen att foodpreppa, älskar känslan av välorganiseringen! 🙂
Nu har jag placerat rumpan framför datorn för lite veckoplanering, mailskickning samt några avsnitt av 30 grader i februari. Har ni sett det? Jag missade det när det gick på tv men har sett det tidigare men älskar den verkligen. Den får mig att drömma om mitt älskade Thailand, den får mig att längta efter resan i december!
Ja den får också mig att vilja flytta till Thailand, det får väl bli ett senare projekt antar jag 😉

Njut av er fina söndag!

kram.
Ser ni ABS:en? Hahaha inte jag heller men snart hoppas jag! 😀

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!