a questie delivery

Nämnde ju att jag vann en tävling på instagram i förrförra veckan. Mycket roligare att vinna en tävling som man inte ens har någon aning om att man är med i! 🙂 haha.
Jag la i alla fall upp en bild på mig själv ihop med en questbar och hashtaggade #cheatclean, och vann, helt utan att ha koll på läget!
Fick maila dem vilken smak jag ville ha och vilken adress den skulle skickas till och i fredags kom den, helt kostnadsfritt och med så mycket kärlek! 😀

Jag är ganska ny i questiträsket. Beställde för några veckor sen hem en sample box från questnutrition för att kunna smaka av dem och sen vilken min favvo skulle bli. Tsshiiiiii fick jag, boxen kom, och där va jag fast!!
Vilka underbara bars!
Har inte hunnit testa alla ännu (hunnit och hunnit), för mig är dem ett lyxigare mellis som jag bara unna mej någon gång ibland, max tre gånger i veckan!
Det som är bra med dem här är för det första att dom inte ha ett chokladöverdrag och för det andra att dem har ett bra tuggmotstånd, man känner en mättnadskänsla av dem vilket jag ibland kan sakna hos andra bars.

Favoriterna hittills är helt klart Peanutbutter supreme och Cookies and Cream, dom kommer på en gemensam första plats!! På en stadig andra plats lägger sig Chocolate Chip Cookie Dough!!! 😀

Ett tips är att baka dem i micron, bara några sekunder och den kommer ut helt magiskt god och kletig!!! <3

Den berömda vinstbilden 😀


Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!