måndag

Jag har lite hatkärlek för måndagar. Blandade känslor liksom. Underbart med en ny och fräsch träningsvecka, men klart jag älskar mina lediga helger och det känns så långt till dem på måndagarna.
Men, jag försöker göra något som sätter guldkant på livet varje dag. Något som man ser fram emot. 🙂
Idag köpte jag en Lonely Planetbok om Vietnam till exempel, its thoose little things you know! 🙂

Kanske skrämmer folk lite granna men jag har en tendens till att kolla på folk på gymmet. Absolut inget illa menat men jag är så intresserad av att lära mig nya saker så försöker, så diskret som möjligt givetvis, lära mig nytt genom att kika på andra! När dem i sin tur kikar tillbaka på mig så brukar jag ge dem mitt finaste leende och det verkar som att dem förstår. Haha. Sånt där osagt gymspråk på något sätt! 😀 Jag blänger ju inte eller något, utan ser nog mest nyfiken ut vilket jag hoppas gör folk glada och stolta, för det vill jag! För hjälp vad mycket grymma människor det finns på gymmet! Alla, stolta, grymma och unika på sina sätt! Och jag impas utav alla!!!!!!!

Då jag inte kört så mycket med fria vikter tidigare så bestämde jag för att köra två övningar idag.
Hantelcurl samt flyes med hantlar. Det sög ordentligt i biceps och i axlarna kan jag säga så tummen upp för dom övningarna faktiskt. 🙂
Jag tycker det är ganska svårt, det där med nya övningar, svårt att hitta nya samt svårt att veta EXAKT hur man ska utföra dem så det inte blir fel!
Jag var ju på PT samtal i fredags och har nu bestämt mig för att köra på 3 gånger till att börja med. Tjejen jag pratade med hade en kille som hon trodde skulle passa mig men jag har ännu inte träffat honom så vi får se när det blir. Hoppas snart snart snart för jag är såå taggad på att lära mig massa nytt!!! 😀

Har i alla fall satt ihop ett nytt träningsschema. Känner att jag måste göra någon förändring igen.
Detta kör jag med start imon 😀

Måndag  Bröst/Triceps
Tisdag    Cardio/Rumpa
Onsdag  Vila! PW
Torsdag  Biceps/Axlar
Fredag    Mage/Rygg
Lördag    Vila! PW
Söndag    Ben/Rumpa

Kommer inte slaviskt följa dagarna, men upplägget kommer jag hålla med varierande dagar beroend epå jobbet! 🙂

kram.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!