det blir inte alltid som man tänkt sig

Vaknade upp klockan 06:00 i morse och kände mig bakfull. Illamående, feberfrossa och yrsel. Reste mig upp och föll pladask på golvet, och slog i min höft. OUUUCH!
Kände mig lite bättre efter att ha sovit några timmar men efter frukosten kände jag nog ändå att min kropp förmodligen inte kommer palla benpasset of the year! Få se om jag känner mig lite piggare i eftermiddag eller om det kommer bli en oplanerad vilodag idag. Ja, det blir som sagt inte alltid som man tänkt sig.

Igår var vi ute och käkade och gick sen på bio. Vi såg den nya Dracula-filmen, riktigt riktigt bra!
Filmer som dessa, typ som Hobbit och sagan om ringen gör mig så glad! Älskar miljöerna, allt (ja, i allafall det mesta) är så vackert. Grym film i allafall! 🙂 Mysig och skönt slappelördag!!

Vi får se vad dagen har att erbjuda, blir lite handling samt lite foodprepp, sen får vi se hur det blir med träningen. Har höga krav på mig själv just nu, vill otroligt mycket, på samma gång alltihop helst.
Vilar jag idag och imorgon så är jag kanske fit for fight på tisdag! Hoppas det, är verkligen spänd på det nya träningsschemat jag satte ihop förra veckan. Ska bli spännande att se om dem kan ge dem resultat jag vill ha 🙂

Ha en sin söndag!
kram.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!