Glöm inte bort att leva?

Denna kommentaren har jag fått ett flertal gånger sen jag i september förra året valde att ändra mitt sätt att leva. Glöm inte bort att leva…
I många av fallen då jag har fått denna kommentera har det handlat om att dricka alkohol! Glöm inte bort att leva innebär i många fall alkohol och fest, för det är sällan men festar utan alkohol, eller hur?

Nu är det snart 10 månader sen jag drack alkohol, varför det då?
– Jo det finns tre anledningar till detta.
1. Alkohol får mig att må dåligt och ska jag vara ärlig så tror jag inte att jag tål det särskilt bra!
2. Jag har alkholism väldigt nära i släkten och är uppvuxen med vetskapen om att jag måste vara försiktig!
3. Alkohol har på mej motsatt effekt, många blir glada och sprallig av alkohol. Jag blir ledsen, arg, beter mig illa mot mina nära och kära och mår som sagt alltid dåligt (för att inte tala om dagen efter).
Jag som redan är glad, sprallig och otroligt öppen behöver inte dricka alkohol för att kunna ha kul. Jag går jättegärna på fest, det tycker jag är jätteroligt, men nu för tiden går jag gärna dit nykter! Jag är inte nykterist, jag tycker att ett glas vin till en god middag är underbart gott!!

Att det idag ska vara så svårt att acceptera att man inte vill dricka alkohol kan jag inte förstå. Jag respekterar att folk vill göra det, vill man dricka alkohol så ska man göra det. Jag respekterar det, men då ska det också respekteras att det finns folk som inte vill göra det utan att bli kallad för TRÅKIG!
En sak är då säker, jag är minsann inte tråkig!!!!

Glöm inte bort att leva… För mej är detta att leva! För mig är träning, hälsosam mat, godis, familj, sambo, kärlek, vänner, fester, mysfredagar, myslördagar,resa att leva!
Jag bestämde mej för att ändra min livsstil förra året, inte för att jag anser den som fel, utan för att jag inte trivdes!! Alla gör sina egna val i livet! Gör vad ni vill och njut för guds skull!!! Vill man inte det, så behöver man inte, njut istället av det DU vill göra!

Respektera att alla är olika, man ska aldrig behöva bli kallad för tråkig eller något för att man väljer en livsstil som den andra personen kanske inte lever! Det är ditt liv, dina val och du gör vad tusan du vill med det!!!

 kram.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!