Booooobsworkout

Jag tror inte jag är den enda som upplever att boobisarna blir mindre när man tappar vikt? Det är ju tyvärr det negativa med kråksången, och förmodligen bara acceptera känner jag!!

I ett avsnitt av solsidan säger min favvo Mia Skäringer att hon ska träna bröst för att få större bröst, hon säger att hon ska köra bänkpress för det ger störra bröst, för man ger dem liksom en push frammåt 😀 hahah.
Vi får se om det funkar, har på mitt nya träningsschema Triceps/Bröst så upp till bevis.

Testade lite nya övningar idag, så roligt att testa på nytt och våga utveckla sig själv!
Det har kanske varit lite utav min svårighet, att våga ta för mig på gymmet! Men det har kommit med tiden och det känns så bra! 🙂
Testade på pushdowns i cable, liggande hantelpress och sittande tricepspress samt lite på den maskinerna jag tidigare testat på! 😀

Imorgon ska jag träffa min nya PT för första gången. Har köpt 3 gånger till att börja så får vi se vad jag tycker. Hoppas på att kunna lära mig massa nya saker och utvecklas en massor här nu framöver 😀 Jag är sjukt excalterad dock! 😀 😀

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!