cozy morning…?

Ledig dag och morgonen började på sämsta möjliga sätt tror jag. Regn! Plus att jag tappade min mobil i stengolvet så hela glaset spräcktes. Tur att jag snart kan byta känner jag! Blev i alla fall på fruktansvärt dåligt humör och kände inte alls för Cardio men pallrade mej iväg till gymmet och fick till 40 min på crosstrainern och lite övningar för rumpan. Körde låga vikter och fokus på kontakt idag vilket kändes jättebra!
Med lite frukost i magen ser jag nu ljuset i tunneln och känner att nu kan det väl ändå bara bli bättre? 🙂

Ska ta igen mig lite nu innan jag ska iväg på första mötet med min PT, SO EXCITED! Har höga förväntningar så hoppas verkligen det blir som jag har tänkt mig. 😀
Efter det blir det lunch och sen fixelifix med allt som måste fixas nu innan resa och flytt!
Ryggsäcken ska hämtas från källaren och börja packas, mail ska skickas, granola ska göras, tortillabröd ska bakas, flyttkartonger ska packas… ja, jag har fullt upp som ni märker. 🙂 Så skönt att vakna klockan 7 tycker jag, man hinner med så mycket utav dagen då!

Ha en fin dag allesammans, njut 🙂

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!