att bli med PT

Som sagt träffade jag min PT för första gången igår och jösses vad roligt! Han var hur trevlig som helst, öppen och pratglad precis som jag gillar 😀
Att ha någon som står bredvid en, förklarar hur man ska genomföra övningen på gymmet, som finns där bara för dej den timmen är guld värt. Jag kände helt annan kontakt än vad jag tidigare gjort.
Jag känner inte att jag tränat i onödan tidigare, absolut inte! Men så roligt att kunna berätta för någon vad man har för mål och han kan berätta tillbaka till dig exakt hur du ska göra för att komma dit du vill!
Helt klart värt vartenda litet öre om du frågar mej.

Jag ska träffa honom två gånger till och på dem gångerna ska vi gå igenom övningar för resten utav kroppen 😀
Funkar det här så bra som jag tror det kommer göra så kommer jag definitivt söka upp honom igen när vi är hemkomna från resan.

Så mitt tips till er: Önskar ni lära er massa nytt och vill utvecklas inom träningen, TA KONTAKT MED EN PT. Vet vet vet, det svider lite i plånboken men jag lovar, ni kommer tycka det är värt vartenda öre.
Att få ett skräddarsytt träningsschema och en person som är din för x antal timmar, det är värt det!!!!!

Idag då, idag tog jag en välförtjänt, spontan vilodag för jag insåg att jag ville köra mitt rygg och magpass med P på söndag 😀 Mysigt att träna ihop med honom, även om man inte gör allt ihop hela tiden. Annars, i vanligafall, gillar jag att träna själv, i lugn och ro 🙂
Idag åt jag en så skönt frukost på sängen, yooggieboost med granola, knäckemacka med kalkon.
Värmde också min proteinshake i micron så det blev som en underbart god, varm choklad 🙂
Recept på två olika varianter kommer upp här inom kort. 🙂

 
Njut av er torsdag! Imorgon är det fredagsmyyyyyys igen 😀
 
kram.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!