snacktogo

För min del har det blivit jätteviktigt med mellis, det är lika viktigt som frukosten för mig. Min mage är så inställd på att få mat var tredje-fjärde timme nu. Du kommer märka att du är mindre sötsugen samt att ditt blodsocker (samt humör) hålls mer stabilt 🙂 Det märks direkt på mitt humör om det gått 3 timmar mellan måltiderna, så kan vi väl säga 😉
Ett tips är att förbereda melliset dagen innan. Bestäm dig kvällen innan vad du ska käka och lägg fram/förbered så att allt är klart för nedpackning dagen efter.
Tänkte berätta vad jag brukar äta till mellis.
At work- mellis
Naturell kvarg
1/2 äpple
20 g granola
2 st äggvitor
(Toppa med walden farms chokladsirap, mums) 
Detta är ett jättebra mellis om man är på jobbet eller hemma så man kan ha någonstans att förvara det under tiden.

Snack to go- mellis
Här brukar jag välja mellan två olika alternativ just nu.
Proteinshake
mandlar
1 banan
eller
1 bar (favvosar är questbars och onewheybars)
1 ägg
1 äggvita

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!