191014

Hemma igen efter en fartfylld helg med släkt, bowling, mat och mys.
Börjar känna mig lite smått stressad nu, varje helg är uppbokad fram tills vi åker den 1 december och jag MÅSTE börja ta tag i packning lite mer seriöst nu känner jag. Får bli en ordentligt röjning i garderoben på torsdag när jag är ledig.

Som sagt, en fartfylld helg! Bowlingen gick inget vidare, men myst med mina kusiner och  min mammas hundar har jag allt hunnit med.
Dagen började idag med en skön höst promenad med min älsklingvovve, bara han och jag. Som jag saknar att ha hund! Det pratas här hemma om att skaffa det till våren, vi får hoppas att det blir så.

Efter hemkomst till Halmstad blev det foodprepp och gym med P. Rygg/skuldror stod på schemat idag och jag har upptäckt muskler jag inte visste jag hade. Ännu en gång, skaffa er en PT!!!!!!!!! Vilken kontakt man får när man vet hur man ska göra 😉 Haha. Raka marklyft, som jag aldrig tidigare vågat köra, är ju fantastiskt. Satsar på att jobba med kontakten och tekniken ett tag fram över så kommer det nog bli skiiitbra sen 😀

Resten av kvällen består av middag och mys framför American Horror Story eller kanske en mysig film.
Passa på att mysa ordentligt, gör en kopp varm choklad, kryp ner i sängen eller i soffan och lyssna på det hemska, men avslappnade regnet som smattrar mot rutan. Jag känner personligen att jag är GANSKA trött på regnet och känner redan att min kropp påverkas utav mörkret, men man får göra det bästa av situationen och bara mysa! Jag lider nämligen varje höst utav lite höstdepression. Min motivation blir lägre, jag blir trött och hela jag har en tendens att bli lite låg, min kropp behöver sol!!!! Men jag tror det är det hösten är till för, att man bara ska mysa massa!!

kram på er.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!