5 km stolthet

Idag känner jag en grym stolthet! Idag, sprang jag 5 km tillsammans med P! Jag gick in med inställningen att klara 3 då jag inte har vågat springa sen jag skadade ljumsken i april, men jag kom in i tempo och sprang på, och klarade 5 km!!! Som jag ALDRIG tidigare har klarat! Jag känner mej stolt!!!

Tanken var ju vilodag idag, och det har jag också haft, från gymmet i allafall! 
Vi gav oss av tidigt imorse, till Linköping G då P hade ärenden dit och jag hängde med på min lediga dag!
Spenderade tid i stan med shopping, latte och sen mötte Patrik upp mig för en mysig lunch på Waynes Coffee, åt en magiskt god hälsotoast:) 
Resten av kvällen spenderas med kvällsmål, te och American Horror Story! Taggar järnet för ett triceps/axelpass imorgonbitti, med denna energin klarar jag allt! Har också lite nya spännande nyheter, men det får vänta några dagar till innan jag gör det helt officiellt!:)
kram. 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!