211014

Tisdag och det närmare sig avslut med riktiga stormsteg. Endast 1,5 arbetsvecka kvar på Resia, endast 6 hela arbetsdagar kvar för att vara exakt, sen är världen redo för mig.
Jag har nog inte riktigt fattat det ännu, känner nämligen ingenting. Är bara helt neutral liksom.
Visst är det alltid svårt att lämna tryggheten, men jag är redo. Det vi har framför oss nu, jag och P, ska bli så roligt. Det ska bli roligt att få se dem delarna av asien jag alltid drömt om, det ska bli roligt att börja plugga igen, det ska bli roligt att få utvecklas inom mitt största intresse, träning och hälsa.

Tagget höll i sig från gårdagens löpning, vilken känsla. Dem sa jag pratade ovanligt högt på jobbet idag (pratar normalt sett ganska högt) men idag var det visst extremt. 🙂 Känner mig fortfarande så energiladdad och gjorde även i morse så fick till ett grymt pass för triceps/bröst.

Hittade en ny övning för triceps som var grym som jag tänkte dela med mig av, flera grymma övningar från månadens nummer av tidningen ShapeUp, massor med tips! Också en grym tidning btw! 😀

Den nya övningen kallades sittande tricepsextensions. Jag hämtade en yogamatta och la den på golvet framför cable maskinen, satte mig sedan på knä och gjorde rörelsen enligt nedan. 🙂 Grym övning så tycker absolut ni ska testa. 🙂

kram.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!