finding good balance

Japp, i måndags fick jag hem mina armband från Good Balance, ett rosa till mig, ett svart/blått till Patrik samt ett svart/rosa till kära bästis som jag ville skulle få testa också.
Och igår blev det klart, jag har även blivit deras ambassadör. 😀 Så roligt att få samarbeta ihop med dem, tack för denna möjligheten.

Om det är möjligt så har jag redan börjat känna av en bättre sömn, en mer rofylld känsla.
Kanske va det tack vare denna rosa kärlek som jag faktiskt klarade av 5 km i måndags, vem vet? 🙂

Det är allmänt känt idag att flertal av de saker som omringar människor idag ger ifrån sig positiva joner, så som TV, datorer, mobiltelefoner och surfplattor. Det finns idag ett antal studier som visar att en allt för jonfattig och positivt laddad luft, vissa yttre krafter, så som naturens klimat som innehåller en högre andel positiva joner kan ge människan symptom som huvudvärk, sömnproblem och i värsta fall till och med depressioner.

Här kommer energiarmbandet in. Good Balance innehåller en förening av starka och negativa joner utvunna från rika mineraler ur vulkanaska. Detta är utspätt i silikonet som armbandet tillverkas i och påverkar på så vis kroppen genom huden.
Många har upplevt en bättre och hälsosammare vardag där effekterna är olika från person till person. Några olika är förbättrad sömn och ökat fokus, ett inre lugn, mindre stress, mer energi till mat och träning med mera.

Verkligen värt att testa nu när hösten och mörkret kommer! PLUS att dom är snygga och väldigt funktionella, passar både vid träning och till vardags.

Hela oktober månad är det Rosa Bandet kampanj, för varje armband som innehåller rosa går 40 kronor till rosa bandet. Hur bra är inte det?
Jättebra födelsedags present och julklapp, vem vill inte ge bort välmående liksom? 🙂
Jag har även möjlighet att ge dig 10% rabatt på hela köpet om du skriver in ”sophiaanderberg” under rabattkod i kassan 🙂
Kika in på goodbalance.com för mer info 🙂
ha en fin dag 🙂
kram på er!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!