en ny vän för livet

 

Jag har funnit mej en ny vän, en vän för livet… smithmaskinen på gymmet! Jag önskar jag kunde ta med honom/henne (hen kanske) hem typ. Man kan ju göra alla möjliga saker i denna fantastiska maskin!
Körde idag ett pass för biceps/axlar och körde inte en enda övning i maskin idag (mer än smithmaskinen då), vad har hänt liksom?
Min trygghet har funnits i dem där maskinerna, typ armcurl och armextension sen jag började gymma, men för någon vecka sedan lämnade jag min saftyzone och tog mej bort till dem fria vikterna, där jag visst fastnade, hur underbart? VÄLDIGT!!! Så kul att kunna variera sin träning på ett helt annat sett och kombinera med fria vikter och maskinerna, känns som jag utvecklas varje dag jag går till gymmet numera! 😀

Inspiration till olika övningar har jag fått från min PT såklart, men också massa från Instagram. JAG ÄLSKAR INSTAGRAM! Det är roligt, det är inspo och helt underbart!! 😀

Körde i alla fall axelpress i smithmaskinen idag, och det var jobbigt och det brände, och det sved, och jag gjorde min bävergrimas, typ 😉 Men det var skönt och roligt också!!!

Nu ska jag fredagsmysa, ledig helg och det bär av på en väldigt väldigt sen kräftskiva till Göteborg imorgon, jättekul 🙂 Vi får se, antingen legday imorgon eller på söndag, har inte riktigt bestämt mej ännu!

PUSSSSSSSSS på fredag, PUSSSSS på livet, PUSSSS på er 🙂

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!