positive mind

För er som inte märkt av skillnad på mina bilder kan ja berätta att jag dammat av min gamla systemkamera som jag SAKNAT! Använde den massa innan men då den är ganska otymplig har jag varit för bekväm för att ta fram den men det ska det bli ändring på för jösses vilken skillnad det blir på bilderna 😀
Körde ett grymt pass för benen idag! Har insett att jag INTE tycker om att träna ben, men det handlar om positivt tänkande! Gå in med inställningen att det ska gå grymt bra så gör det de!
Inga personbästa i benpress idag, in fact, klarade inte ens vikten jag klarade sist, MEN vad gör det, man kan inte va på topp varje dag så är ändå otroligt nöjd med passet 😀 Avslutade med PW i 10% lutning för att riktigt mjölka ur det sista!! 
Frukosten är i magen och jag ska ta tag i dusch och disk och dona lite innan lilla smy (min bil) drar till Gbg med ett gäng glada killar för kräftskiva! 
Ha en toppen, mega, superbra, regnig lördag! 🙂
kram!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!