foodprepp

Det här med foodprepp tycker jag är ganska fantastiskt! Jag älskar det faktiskt! 🙂 Så skönt med organisationen liksom! Skönt att slippa fundera på matlådor och annat är så skönt, bara frysa ner och plocks fram när det behövs 😀 
Söndagar har blivit storhandling och foodprepp dag!
JAG ÄLSKAR ATT storhandla, finns det något bättre än att fylla kyl och frys? Nää verkligen inte! På tal om det glömde jag köpa jordnötssmör, det mest livsviktiga av allt jöööö!
Får inhandlas imorgon på lunchen! 
Gårdagen va hur trevlig som helst, minns inte när jag åt kräftor senast! Jag höll mej nykter (som vanligt) så vi kom iväg hemåt vid hyfsad tid idag för att hinna packa ner ännu lite mer grejer i lägenheten! DET ÄR SÅÅÅÅÅÅÅ TRÅKIGT! Flytta är inte roligt alls faktiskt! 
Får bli en promenad senare och sen fixa lite ostkaka till kvällens mål, lite söndagslyx såhär dagen innan sista veckan på jobbet 🙂

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!