Look in the mirror.. Thats your competition!

Rätt va det va så blev det ljust på morgonen igen? Hur skönt? Jag säger väldigt då jag är en morgonmänniska. Desto mörkare på kvällen dock, det skymmer ju redan vid 16, men ja, man kan ju inte få allt här i livet så jag nöjjer mig gott och väl med ljusare morgon! 😀

Att gå till gymmet har kommit till att bli något utav det roligaste jag vet, känner ni igen känslan att man faktikst längtar till gymmet kvällen innan man ska dit!? SKÖNT är vad jag kallar det.

Fick till ett jättebra triceps/bröstpass idag faktikst. Ökade i vikter både på bröstövningarna och och tricepsövningarna vilket kändes grymt roligt. Körde chest press, sittande tricepsextension, liggande bröstpress med hantlar, pectoral machine, pushdowns i cable och triceps i cable. Avslutade sedan med armhävningar för att mjölka ur det sista (riktiga manliga sådanna faktiskt, inga knän i marken här inte 😉 )

Något som jag faktikst har blivit duktigare på den senaste tiden är att inte jämföra mej med andra! Det är typ det sämsta man kan göra anser jag! Det sätter bara massa onödig press på en och man blir bara ledsen i slutändan. Vi är ju alla olika, eller hur?
– Jag fokuserar istället på att tävla med mig själv, öka i vikter allt efter som vad min kropp orkar och klarar av! Det är okej att ha ett skitpass ibland, det måste man ha! Som i söndags till exempel, brukar kunna ta 15 reps ala 130 kg i benpress men i söndags klarade jag bara 110 kg, men vad gör det? Det är ju bara på ett igen nästa gång och då kommer det säkert gå bättre.
I vilket fall som helst är ju allt bättre än inget anser jag! 😀

Så titta dej själv ordentligt i spegeln, det är den personen du ska tävla med!

Har PT-tid imorgon igen vilket ska bli såå kul, ett ben/bål pass ska jag få lära mej då, excited 😀
Hoppas att orka med ben efter det vanliga cardiopasset imorgon bara 🙂

 
kram.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!