Ny blogg!

Jag vet, visst är den såå jäkla snygg? Jag älskar designen, alla färgerna, ja precis allt! Den är så mycket fia som den kan bli 😀

Som ni vet jobbade jag min sista dag på Resia i fredags, nu är jag ledig fram tills vi åker till Asien den 1 december. Hur känns det då? Ärlig talat så vet jag inte, känns som en utav mina lediga dagar fortfarande, blandade känslor så som rastlöshet samt skönt att vara ledig. MEN jag skulle inte vilja kalla mig ledig, har en hel lägenhet att packa ner på två veckor, har bestämt att vi måste vara utflyttade innan vi åker till Gran Canaria den 15! Så massor som ska göras och massor som ska fixas så jag hoppas att jag inte kommer känna av rastlösheten speciellt mycket.

Hade egentligen planerat vilodag idag men då vi ska till Stockholm på TEAMTRÄFF i helgen så la jag om schemat och kör vilodag på lördag istället. Blev ett pass för biceps och axlarna med P idag vilket gick ganska bra faktiskt. Med tanke på att gårdagens benpass gick kasst kändes detta mycket bättre 😀 Efter det blev det en megamysig frukostdejt på Espresso House med Fanny, längesen jag träffade henne.

Har även bestämt mig för att slänga in en cardiodag till i veckan för att öka min förbränning lite, hoppas det kan hjälpa! ja jag vet, det är svårt att bygga och förbränna men jag tänker i alla fall ge det ett ordentligt försök, någon måste ju lyckas, och vem vet, kanske det blir jag! 🙂

Träningsschemat för veckan ser i alla fall ut såhär

Mån: Biceps/Axlar
Tis: Triceps/Bröst
Ons: Cardio
Tors: Rygg
Fre: Cardio
Lör: Vila
Sön: BEN/RUMPA i Stockholm med världens bästa teammate!! 🙂

Njut av er fina dag. Nu ska jag ta lite mellis samt promenad och sen ta tag i lite roligt flyttpackning 😉
kram.

Följ min blogg med Bloglovin

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!