high on life

Japp, och koffein! Haha. Satte i mig en kopp kaffe och en celsius innan cardiopasset i morse och jösses, det gav eld i baken skulle man kunna säga. Brände av 60 minuter på crossen som ingenting! Nä, nu ljög jag, jobbigt va det och när det va tio minuter kvar brände det i benen, jag ville bara kliva av, men envis som man är, pressar man sig själv tills klockan står på 60 minuter! Skönt efteråt iallafall, även om det är PAIN under tiden.
Körde även lite situps, planka och en gammal goding som jag inte gjort på länge, magcrunches med TRXband. Jag älskar den övningen!!!
Har ni några favvoövningar för magen, dela meder!! 😀

Själv ser jag minst lika snygg ut! ;)

Själv ser jag minst lika snygg ut! 😉

Igår var det avtackning med jobbet. Suss bjöd på megagod mat och en efterrätt som heter duga! Vit och vanlig chokladmousse. Jag åt och njöt och kände hur jag drämde skeden i huvudet på mina hjärnspöken! Ångesten fanns där, men efter varje tugga jag tog kändes det som jag övervann dem mer och mer.
Kändes vemodigt att bli avtackad, själv har jag ju inte riktigt fattat att jag slutat. Hoppas jag får vara där lite extra när det behövs, jobbet är ju så roligt!!
I avtackningspresent fick jag det bästa tänkbara man kan få, ett presentkort på en PT-timme inlagt i mitt namn på gymmet 😀 Mina kollegor känner mig väl och vet att det inte är någon ide att köpa någon fin grejj som ändå hamnar i garderoben. Glad blev jag, väldigt glad 🙂

Nähe åter till flyttpackning, som är såååå galet kul by the way!!!
kram.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!