Riktigt raka marklyft

Det må vara lite för vissa, men oj så mycket för mig! Idag vågade jag mig på 20 kg i raka marklyft! Övning som alltid har skrämt skiten ur mej är numera min favvoövning! Jag har nött teknik nu enligt min PTs instruktioner och har vågat mig på högra vikter nu.
När jag först bestämt mig för att ta 17,5 kg kändes det stort, men naturligtvis va den upptagen och jag tänkte äsch, vi testar 20 och det GICK!!!! Hållning satt där (ja, nu hade jag ju inte min PT med mej som kunde intyga detta, men enligt mej såg det grymt bra ut från sidan alltså 😉 ) och det brände riktigt riktigt skönt i ryggen.

Jag la stolt upp bilden på instagram, att jag var stolt över att ha tagit 20 kg i marklyft. En tjej kommenaterar då, Åh vad skönt att det inte bara är jag som tar 20 kg i marklyft! Jag svarade henne, men Hallå, 20 kg är skitbra, vi är skitbra!!!
Ännu en gång, OCH om tjejen bredvid dej tar 120 kg i marklyft eller lyfter en 20 kg hantel utan problem, vad spelar det för roll? Hon är inte DU! Du borde kämpar varje dag med att vara den bästa versionen utav dej själv! Om du bara lyft 15 kg i marklyft innan och äntligen klarar av att lyfta hela 20 kg, det är ju skitbra!!! En jättebra utveckling för DIG, och det är det enda som spelar någon roll.

Jag är den bästa versionen av MIG, och jag kämpar varje dag med att vara ännu lite bättre än jag va dagen innan.
Tävling är mellan mig och mig, och ingen annan!!!

kram.

image

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!