Allt för hälsan

Sitter just nu i bilen på väg upp till Stockholm där helgen kommer bestå av fantastisk TEAMTRÄFF.
Vi ska på Allt för hälsan-mässan, en mässa för dem med aktiv och hälsosam livsstil samt ut och käka på kvällen. Ska bli så roligt och krama och träffa alla, vi är liksom som en liten familj på cirka 100 personer 🙂

Jag är väldigt exalterad över vad mässan har att erbjuda, här kommer företag så som Celsius, Carbzone, Bodystore.com, Freddy Store, NOBE Aloe Vera och Lohilo med flera ställa ut! 😀 Kommer bli e grym dag med massa häftig info, erbjudande och förhoppnings massa nya kontakter.
http://www.alltforhalsan.se/utstallare

Vilka mer ska hit? Kanske vi ses? 🙂

kram

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!