#TEAMJUSTCHECK

Jag insåg att jag helt som vanligt nämnt teamjustchek i mina inlägg, men jag har ju aldrig berättat vad detta egentligen är för något.

I mars i år hittade jag en otroligt inspirerande tjej på instagram, som har gjort a hell of a trip, skulle man så fint kunna kalla det. Sanna ”justcheck” Hansson. Hon hade någon månad innan skapat ett tjejteam. Ett team för tjejer där allt handlar om välmående. Att man på något sätt gjort en förändring i sitt liv som gör att man idag lever en hälsosammare livsstil. Det handlar inte om att man MÅSTE ha som mål att tävla i bikinifitness eller styrketräna varje dag, det handlar om att ta steget till ett hälsosammare liv.
Jag tyckte jag själv passade in på beskrivning, mailade störtsköna Sanna och kom med.

Så som vi i teamet dagligen peppar varandra med inspo, motivation, recept och allt är helt otroligt. En sån stor drös med tjejjer som är så fantastiska på alla sett, alla olika och har olika historier och mål med träning och hälsa.
Idag är vi mer än 100 st och vi blir bara fler och fler. Jag är teamet evigt tacksam att jag är där jag är idag, dagar när det känns svårt, dagar när allt känns enkelt, dagar när man är gla doch dagar när man är ledsen, då finns dem där! <3

Det blev även officiellt igår att jag numera är ambassadör för detta fantastiska team! Ett positivt ansikte utåt och Sannas högra hand! En stor ära och jag är såå jäkla glad

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!