Uppmärksamhetskåt?- Nä knappast, bara jäkligt stolt!

Bekräftelsesökande, uppmärksamhetskåt??
Orden är typ 1000 st och dem kan såra något otroligt!
Ju större allt med instagram och bloggar bli, desto mer växer nätmobbningen med dess elaka kommentarer men egentligen handlar ju allt bara om en enda sak, avundsjuka! Nätmobbing är inget jag själv blivit utsatt för ännu, dock är ju avundsjuka och spydiga kommentarer vardagsmat idag! Ska det inte vara okej vara stolt över sig själv och sin kropp?
Ska det inte vara okej att vara stolt över något riktigt grymt man har gjort?
Min instagram är till för att inspirera mig själv, de 2000 följare jag idag har samt andra som söker och behöver inspiration till en mer hälsosam livsstil! En inspiration till dem som behöver det, ett bevis på att Jo, det går ta mej tusan visst! Du kan och Du vågar! För 3 månader sen vågade jag inte sätta min fot på gymmet, herregud, vad skulle folk tänka?
Idag vistas jag i min favvolokal med stolthet, jag trivs, jag känner mej snygg och jag känner mig stark.
Visst borde jag väl få vara stolt över det??
Det handlar inte om hur mycket man går ner i vikt. Vikten är och ska inte vara viktig! Det handlar om att må bra och vara stolt över sig själv och sin kropp! Det handlar om att känna sig bekväm i sin egen kropp som man för alltid ska leva i!
Jag är medveten om att detta retar folk. Min instagram samt blogg kan vara ett irritationsobjekt för många, men jag fokuserar på det positiva, att det faktiskt finns fler som uppskattar och inspireras än som retar sig och är avundsjuka. Självklart önskar jag ju att alla kunde inspireras, mitt syfte är inte att reta folk, MEN avundsjukan finns överallt men det ska aldrig få hindra någon från att vara stolt över sig själv. Jag är är personligen jättestolt över min resa! Jag är inte bara stolt över min kropp. Jag är stolt över hur långt jag har kommit med arbetet med mig själv, både fysiskt och psykiskt, hur mycket mer självsäkerhet och självkänsla jag har fått.. Jag har förändrats otroligt mycket på ett år och jag är stolt att jag tagit mig dit jag är idag!
Jag kan idag känna mig stolt över mina former, mina ögon och mitt leende. Jag är stolt över att jag idag jobbar på att leva en hälsosam livsstil, inte svälter mig själv och försöker att se mig själv som uniik. Jag är stolt över att jag dagligen försöker bekämpa mina hjärnspöken, min ångest och sättet att se på mig själv. Jag är stolt över att gymmet idag är mitt andra hem, att jag älskar att träna, att jag älskar att se min kroppsförändring. Jag är stolt över att jag idag känner mig så mycket mer bekväm i mej själv och i min kropp än vad jag någonsin gjort. Beror det på vikten? Nä kanske inte, men det beror definitivt på livsstilen jag har valt att leva.

Det finns dagar då mina hjärnspöken har övertaget. Dom dagarna SUGER men efter regn kommer solsken!!
Be Proud Of Yourselfs! Be the best version of YOU!
Du är den snyggaste, bästa och vackraste vertionen av DU. Det är banne mej ingen annan som kan slå dej i det!!!

kram.

Efter att ha fått så mycket energi, kärlek och skratt i helgen har jag insett hur viktigt det är att vara omringad av dem människorna som gör en gott. Vilket gäng med tjejjer alltså! Alla olika syn på wellness for me men vi har en sak gemensamt, den hälsosamma livsstilen gör oss lyckliga!

image

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!